Meltemi

Wednesday, February 24, 2010

Κρίσιμες στιγμές


Η δυσκολία ανεύρεσης νέου αρχηγού πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν μεγάλη ευκαιρία. Η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Τα μέλη της κατασκήνωσης πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν μία απόφαση που θα σώσει τη χώρα.
Να προταθεί η θέση του αρχηγού στο Γ. Παπανδρέου. Αν του παρουσιάσετε την κατασκήνωση ως πρότυπο οικολογικό χωριό, θα σπεύσει να δεχτεί. Γιατί θα μπορέσει πιο εύκολα να κάνει πράξη την πράσινη ανάπτυξη. Αστε που θα μπορεί να κάνει ποδήλατο χωρίς να φοβάται μην τον δει κάποιος δημοσιογράφος αν πέσει. Από την άλλη, έχει ήδη εξοικειωθεί με τους σκύλους (κλικ), οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Να μη σας πω ότι θα ενθουσιαστεί με το όνομα του Μάο, που θα του θυμίσει το φοιτητικό του παρελθόν.

Με την αρχηγία του ΓΑΠ τα παιδιά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το NITENDO και θα πέσουν με τα μούτρα στον αθλητισμό. Κυρίως ποδήλατο και κολύμπι. Ασχολίες που θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας για τα παιδιά, όταν γίνουν έφηβοι. Οι γονείς σίγουρα με καταλαβαίνουν.


Labels:

Friday, February 19, 2010

Τα απαραίτητα προσόντα του νέου αρχηγού


Να είναι σοβαρός; Οχι.
Να έχει τεχνικές γνώσεις; Οχι.

Να έχει μηχανικές γνώσεις. Οχι.

Να έχει εμπειρία από διοίκηση προσωπικού και, ειδικότερα, εργατικού τέτοιου; Οχι.

Να χειρίζεται computer; Οχι βέβαια, γιατί δεν θέλουμε να διαβάζει αυτό το blog.
Να είναι καλός στην επικοινωνία; Οχι.

Να είναι σώγαμπρος; Ναι. Και να μένει (ως σώγαμπρος) παράνομα στην κατασκήνωση. Αυτά είναι τα προσόντα που ανοίγουν μπροστά σου νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Και γίνεσαι αρχηγός στην κατασκήνωση!

Labels: