Meltemi

Saturday, August 1, 2009

Μελτέμι και σκύλοι

Δεύτερος στόχος του σημερινού Μελτεμιού, μετά το περιβάλλον, είναι οι σκύλοι. Δεν είναι η χρήση των αυτοκινήτων, ούτε ο τύπος τους. Είναι οι σκύλοι. Πρόσφατα ανακοίνωσε το ΔΣ, ότι σε κάθε σπίτι επιτρέπονται δύο ζώα. Ισχύει δηλαδή στην εξοχή, ό,τι ακριβώς ισχύει και σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας!

Τώρα αν κάποιος έχει τρεις ή περισσότερους σκύλους, κατά το ΔΣ θα πρέπει να βρει τρόπο να "ξεφορτωθεί" τους παραπανίσιους. Εάν δεν το κάνει, φαντάζομαι ότι πάλι θα "προθυμοποιηθεί" το ΔΣ (κλικ εδώ).

Το ΔΣ αδιαφορεί για τα δίποδα ζώα που κυκλοφορούν μέσα στην κατασκήνωση μονίμως με το αυτοκίνητο. Το ΔΣ αδιαφορούσε χρόνια για το ζευγάρι, που δεν συμφωνούσαν την ώρα που θα πήγαιναν για μπάνιο κι έτσι κατέβαιναν μονίμως με δύο αυτοκίνητα!

Εχει πάρει όμως το ΔΣ πολύ ζεστά το θέμα των σκύλων. Τόσο ζεστά, που πριν χρόνια ένα μέλος του ΔΣ παραιτήθηκε, γιατί δεν άντεχε να μπαίνει σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ εκτός ημερήσιας διάταξης, το τι είχε κάνει ο σκύλος ενός κατασκηνωτή. Νομίζω ότι οι περισσότερες επιστολές που στέλνει το ΔΣ προς τα μέλη, πρέπει να έχουν σαν θέμα τους σκύλους!

Labels:

4 Comments:

Blogger Swell said...

Βρε, βρε που ήσουν εσύ χαμένη; Η ενημέρωσή σου πάντως παραπέμπει σε ΕΥΠ... Αστειεύομαι. Για τους σκύλους έχεις δίκιο. Το "ζούμε" καθημερινά.

August 3, 2009 at 8:01 AM  
Blogger monahikoslikos said...

Κάτω τα χέρια από τους σκύλους!!!

August 3, 2009 at 8:17 AM  
Blogger Timoros said...

@Swell: Καλώς τον! Καταλαβαίνω τι λες. Πάντως, δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη για τα πράγματα. Κάποιος, που έμαθα ότι είναι κατασκηνωτής, με χαρακτήρισε συκοφάντρια, επειδή δεν αποκαλύπτω το όνομά μου.

August 3, 2009 at 10:38 PM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Καλωσόρισες στο Μελτέμι Λύκε. Σ' ευχαριστούμε και για τη συμπαράσταση. Τη χρειάζονται...

August 3, 2009 at 10:40 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home