Meltemi

Saturday, August 8, 2009

Περί γραμματέως

"Την πρώτη φορά που η γραμματέας κατέβηκε ως υποψήφια για το ΔΣ, έκανε μια "προεκλογική εκστρατεία" στην κατασκήνωση. Επισκεπτόταν ανθρώπους στο σπίτι τους για να τους πείσει να την ψηφίσουν! Διάλεγε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που δεν γνώριζαν τον Κ.Ζ. Στη διάρκεια της συζήτησης, κάποιοι άνθρωποι της έλεγαν ότι θα έπρεπε όλοι οι νέοι να ζητήσουν από τους γονείς τους, να περάσουν στα παιδιά τους τη μερίδα που έχουν, ώστε πλέον να ψηφίζουν και να μετέχουν στα της κατασκήνωσης οι νέοι άνθρωποι, που έχουν όρεξη και όχι οι ηλικιωμένοι. Η γραμματέας απαντούσε ότι αυτό δεν μπορούσε πλέον να γίνει. Κι όταν τη ρωτούσαν γιατί, έλεγε ότι από τότε που οι γονείς του Κ.Ζ. έδωσαν τη μερίδα στο γυιό τους κι αυτός τους απαγόρευσε να έρχονται στην κατασκήνωση, οι υπόλοιποι γονείς φοβούνται ότι θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τα παιδιά τους κι έτσι διατηρούν οι ίδιοι τις μερίδες τους. Η γραμματέας Λ.Α. βέβαια "έπλασε" αυτήν την ιστορία μόνη της και για λόγους που προτιμώ να μην αναφέρω εδώ. Τυπικοί πάντως για ανθρώπους του "ήθους" της. Αν οι συνομιλητές της ήξεραν την ιστορία της ίδιας της Λ.Α., τότε αμφιβάλλω αν θα καταδέχονταν έστω και να της μιλήσουν..."

Την ιστορία αυτή μου την έστειλε ο Swell, τον οποίο κι ευχαριστώ.

Ομολογώ ότι έπαθα μεγαλύτερο σοκ, όταν έμαθα κάποιες πρωτοβουλίες που ανέλαβε πρόσφατα η γραμματέας...

Labels:

3 Comments:

Blogger Swell said...

Καλημέρα και καλή εβδομάς,

Το λάθος που έκανε, είναι ότι προσέγγισε και ανθρώπους που δεν γνώριζε ότι με ήξεραν και είχαν επαφή μαζί μου, παρά το γεγονός ότι τότε δούλευα στο εξωτερικό. Αυτοί λοιπόν με πληροφόρησαν για το "θεάρεστο" έργο της.

August 9, 2009 at 11:33 PM  
Blogger Timoros said...

Θυμάμαι, όταν ήταν μικρή μετατέθηκε ο πατέρας της στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα, όπου πήγαν οικογενειακά. Νομίζω έλειψαν ένα χρόνο, ίσως λιγότερο. Οταν γύρισαν, ο αδελφός της ήταν όπως τον θυμόμασταν όλοι, ενώ εκείνη είχε, υποτίθεται, ξεχάσει κάποιες ελληνικές λέξεις. Και όσες θυμόταν, τις πρόφερε με αγγλική προφορά... Τα γέλια που κάναμε όλοι είναι αξέχαστα. Καλή βδομάδα και σε σένα.

August 10, 2009 at 12:18 AM  
Blogger monahikoslikos said...

@Swell: Αμόλα τα σκυλιά...

August 13, 2009 at 12:06 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home