Meltemi

Wednesday, February 24, 2010

Κρίσιμες στιγμές


Η δυσκολία ανεύρεσης νέου αρχηγού πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν μεγάλη ευκαιρία. Η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Τα μέλη της κατασκήνωσης πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν μία απόφαση που θα σώσει τη χώρα.
Να προταθεί η θέση του αρχηγού στο Γ. Παπανδρέου. Αν του παρουσιάσετε την κατασκήνωση ως πρότυπο οικολογικό χωριό, θα σπεύσει να δεχτεί. Γιατί θα μπορέσει πιο εύκολα να κάνει πράξη την πράσινη ανάπτυξη. Αστε που θα μπορεί να κάνει ποδήλατο χωρίς να φοβάται μην τον δει κάποιος δημοσιογράφος αν πέσει. Από την άλλη, έχει ήδη εξοικειωθεί με τους σκύλους (κλικ), οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Να μη σας πω ότι θα ενθουσιαστεί με το όνομα του Μάο, που θα του θυμίσει το φοιτητικό του παρελθόν.

Με την αρχηγία του ΓΑΠ τα παιδιά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το NITENDO και θα πέσουν με τα μούτρα στον αθλητισμό. Κυρίως ποδήλατο και κολύμπι. Ασχολίες που θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας για τα παιδιά, όταν γίνουν έφηβοι. Οι γονείς σίγουρα με καταλαβαίνουν.


Labels:

1 Comments:

Anonymous Patouchas said...

Φοβερή πρόταση! Να την υλοποιήσουμε αμέσως και να κάνουμε την κατασκήνωση κέντρο συνάντησης πρώην πρωθυπουργών. Ο Βαγγέλης θα μας ανάβει κεριά.

February 25, 2010 at 12:18 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home