Meltemi

Sunday, January 17, 2010

O Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Τίτος!

Οπου "βασιλιάς" είναι ο νέος αρχηγός. Μετά τα ανήκουστα που έγιναν στην αξιολόγηση των υποψηφίων και αφού "θάψαμε" τους πάντες, για να προωθήσουμε αυτόν που θεωρούσαμε "καλύτερο" για μας, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την αξιολόγηση γιατί ο "καλύτερος" αποδείχτηκε μούφα. Μεθόδευση που βάζει τα γυαλιά στην Αγία Οικογένεια.

Ετσι βρήκαμε νέο "καλύτερο", τον Τίτο. Οχι, η κατασκήνωση δεν θα αποκτήσει ένα ασιατικό touch. Πρόκειται για τον εγχώριο Τίτο. Αυτόν που "μεσολάβησε" με τις χοντράδες του στη σπίλωση ανθρώπων και ζώων. Επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο πλέον στην κατασκήνωση, χρίζουμε αρχηγό το σύντροφο της κυρίας του σκύλου Τίτου.

Δεν μπορώ βέβαια να αρνηθώ τις ικανότητές του. Να του ζητήσετε να βάλει εξωλέμβια μηχανή και πανί στη σχεδία.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ασιάτης ο Τίτο γιατί?Επειδή συμμετείχε στη διάσκεψη του Bandung το 1955?Μήπως τον μπέρδεψες με το Μάο? Ασπρος ο ένας καφετής ο άλλος.Αντί να μας ενημερώσεις γιά <> επιτίθεσαι σε έναν ακόμη άνθρωπο που δεν έχει ενοχλήσει κανέναν.
Σημειολογικά,για όσους έκαναν τη ζωή του Κ-πιλάφη πατίνι για να εισπράξουν την ανεπέρκεια των επομένων, ο στρατάρχης Τίτο ίσως ήταν ιδανικός αρχηγός.Και ναι θα του ζητούσαμε να βάλει τέντα στη σχεδία.Φοβάμαι όμως ότι δε θα μας κάτσει.
Επωνύμως...Αδιάφορος

January 18, 2010 at 5:13 AM  
Blogger Timoros said...

@Aδιάφορος: Καλώς τον! Αμάν αυτή η εμμονή σου με την ιστορία. Σε διέκρινε πάντα μου έχουν πει κοινοί γνωστοί. Βρε συ, ο στρατάρχης Τίτο για να "κερδίσει" τους Αγιονικολίτες, θα τους "χάριζε" το όνομα Μελτέμι. Και θα τρέχαμε πάλι στον ΟΗΕ.

ΥΓ. "επιτίθεσαι σε έναν ακόμη άνθρωπο που δεν έχει ενοχλήσει κανέναν". Γι' αυτό ρώτα το Ζορό. Αν τον βρείς...

January 18, 2010 at 7:20 AM  
Anonymous Patouchas said...

Ωχ, πλάκωσαν και οι κρυπτοδεξιοί. Μετά τα αεροπλάνα και την ιστορία, μετά τις πολιτικές ακροβασίες, το ρίχνουμε πλέον στο μπλόγκινγκ. Και εις ανώτερα Αδιάφορε!

January 19, 2010 at 7:17 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home