Meltemi

Wednesday, October 21, 2009

Είχαμε του κουτιού, μας ήρθανε κι οι χύμα...

Είχαμε του κουτιού τους κομπλεξικούς (γνωστό αυτό από παλιά) μας ήρθαν και οι χύμα ανώνυμοι κομπλεξικοί, που αφήνουν υβριστικά σχόλια (βλέπε εδώ). Φαίνεται ότι οι κομπλεξικοί είναι σαν τους ηλίθιους, ατέλειωτοι.

Μας προέκυψε κι ο ηλίθιος (sic) πολυτεχνίτης με το FIAT της φωτό, που οδηγεί μέσα στην κατασκήνωση με 60 χλμ.! Και το κάνει συχνά γιατί ως πολυτεχνίτης, έχει πολλές δουλειές. Μην ρωτήσετε γιατί δεν του λέει κάποιος κάτι. Είναι όλοι συνάδελφοί του. Οχι στην πολυτεχνία πάντως...



Labels:

29 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Γιατι εσυ δεν εισαι ανωνυμος κομπλεξικος?

October 22, 2009 at 2:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί έστησες αυτό το μπλογκ και το ενημερώνεις συνεχώς με ρεπορτάζ, φωτογραφίες, κουτσομπολιά κλπ., ενώ όπως λες δεν ζεις πια στην κατασκήνωση?
Κι εγώ παραθέριζα στην Ζάκυνθο ως παιδί, αλλά δεν έστησα μπλογκ για τον Λαγανά...
Εκτός και αν εξακολουθείς να ζεις στην κατασκήνωση αλλά προσπαθείς να μην καταλάβουμε ποιος/α είσαι!

October 22, 2009 at 5:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

Δηλαδή, τι θα μπορούσες εσύ να πεις για τον Λαγανά; Επειδή παραθέρισες κάποτε εκεί, θα αρχίσεις να κυκλοφορείς πράγματα εις βάρος μιας περιοχής, που είναι η καλύτερη ίσως της Ελλάδας;

Κάτοικος Λαγανά.

October 22, 2009 at 7:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΤΙ-ΜΩΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ "ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΕΙ?". ΣΙΓΟΥΡΑ -ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ. ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ. ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ (Ή ΑΣΕΒΕΙΣ) ΠΟΘΟΙ? Ή ΑΠΛΑ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"
Υ.Γ. ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.

October 22, 2009 at 9:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Εγώ πάλι πιστεύω οτι μέρος σαν την κατασκήνωση δεν βρίσκεις εύκολα. Και τα σχόλια που γράφει ο ΤΙ-ΜΩΡΟΣ το επιβεβαιώνουν. Τόσους μήνες η ύπαρξή του παίρνει υπόσταση από την κατασκήνωση. Καλά έχει και την λόξα του "συκοφαντείν". Δεν πειράζει. Ας συνεχίσει να ασχολείται μαζί μας και ας μοιάζει το όλο θέμα μετα μεσημεριανάδικα της τηλεόρασης με τις ξανθιές κακόγλωσσες κουτσομπόλες.

October 22, 2009 at 11:58 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 2.31: Θα 'πρεπε να το καταλαβαίνεις μόνος/η σου.

October 23, 2009 at 3:30 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 5.18: Δηλαδή, επειδή δεν το έκανες εσύ, δεν θα έπρεπε να το κάνει κανείς άλλος; Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

October 23, 2009 at 3:33 AM  
Blogger Timoros said...

@Αnonymous 11.58: Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιά από όσα έχω γράψει εδώ, θεωρείς συκοφαντίες;

October 23, 2009 at 3:35 AM  
Blogger Timoros said...

@Αnonymous 9.32: Oύτε στην Αφρική μένω, αλλά μ' ενοχλεί πολύ το ότι παιδιά πεθαίνουν απ΄την πείνα και τις αρρώστιες εκεί. Εχω πει πολλές φορές, ότι έχω γνωστούς που μένουν ακόμα εκεί, κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα, μόνιμα. Το ότι κάποιοι βρέθηκαν με σπίτι παράνομα, το ότι κάποιοι έχουν σπίτια 100+ τετραγωνικών, το ότι κάποιοι οδηγούν σα ραλίστες μέσα στην κατασκήνωση, το ότι ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει, δικαίωμά σου να τα απορρίπτεις και να τα θεωρείς "κρεμαστάρια" της αλεπούς. Κι αν απ' όλα αυτά εσύ δεν καταλαβαίνεις το "πρακτέο" που προκύπτει, έστω και έμμεσα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

October 23, 2009 at 3:43 AM  
Blogger Timoros said...

Επειδή τα ανώνυμα υβριστικά σχόλια πληθαίνουν, από σήμερα θα υπάρχει moderation στα σχόλια. Αποκτήστε ταυτότητα και πείτε ό, τι θέλετε, διαφορετικά το σχόλιο (αν είναι υβριστικό) θα το φάει η μαρμάγκα.

October 23, 2009 at 3:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Με την Αφρικη ομως δεν ασχολεισαι...

October 23, 2009 at 1:27 PM  
Anonymous Patouchas said...

Καλημέρα Μελτέμι,

Φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησες με αυτά που γράφεις. Κάποιους από την πολυπληθή παρέα των εχόντων και κατεχόντων. Ανθρωποι που για τους φίλους τους, είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν ότι ο γάιδαρος πετάει.

October 23, 2009 at 8:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ -ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ- ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΕΣΤΩ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ! "ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ".'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΣΙΩΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ? ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ)ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ- ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΕΚΕΙ ΕΞΩ" ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ. ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...(ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ). ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΛΕΩ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΤΡΑΒΑ. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΙΜΩΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΤΟΜΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ). ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ- ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΙΜΑ! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΑΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΗΡΩΕΣ, ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑΣ. FACE TO FACE ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ!

October 24, 2009 at 6:39 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 6.39: Γράφεις "ο πραγματικός μαχητής βγαίνει μπροστά και την ώρα που το κάνει, ούτε που του περνάει από το μυαλό ότι θα πέσει σαν ήρωας."

Οι περισσότεροι που βγήκαν μπροστά στη κατασκήνωση, συμμετέχοντας στο ΔΣ, το έκαναν για ίδιο όφελος. Κάποιοι για να ανακατασκευάσουν παράνομα τα σπίτια τους, κάποιοι για να αποκτήσουν την "εξουσία" που δεν είχαν στην επαγγελματική τους ζωή, κάποιοι για να το "παίξουν παράγοντες" (υπάρχουν κι αυτοί), κάποιοι για να λύσουν το σεξουαλικό τους πρόβλημα.

Γράφεις "το συγκεκριμένο μπλογκ δεν έχει τίποτα το δημιουργικό, το διορθωτικό έστω." Είναι απλό, μην το επισκέπτεσαι!

Σκέψου, τέλος, ότι αυτά τα φυντάνια τα στέλνετε εσείς στο ΔΣ, ψηφίζοντάς τα... Και μη μου πεις ότι ποτέ κανείς άλλος με διαφορετικό από τους παραπάνω
προφίλ, δεν έβαλε υποψηφιότητα.

October 25, 2009 at 2:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΧΥΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΟΥ? ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ? ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΘΕΣΕΣ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ? ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
(ΤΙ)ΜΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!

October 25, 2009 at 2:34 PM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 2.34: Δηλαδή, για να καταλάβω, ενώ δεν διαφωνείς με την ουσία των όσων γράφω, διαφωνείς γιατί τα γράφω. Επισείοντας τον κίνδυνο να μαθευτούν απ' όσους επιβουλεύονται την κατασκήνωση. Μήπως αυτό σου θυμίζει κάτι; Παλιότερα, κάποιοι καταδίκαζαν την κριτική με το φόβητρο του κομμουνιστικού κινδύνου. Το ΚΚΕ δεν γουστάρει την κριτική κανενός με το επιχείρημα της αντίδρασης.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτήν τη λογική.

ΥΓ. Η γραφή με κεφαλαία γράμματα, φανερώνει ένταση, θυμό και αγένεια. Σκέψου το...

October 25, 2009 at 11:44 PM  
Blogger Swell said...

Φαίνεται ότι η αντίληψη "σπρώχνουμε τη σκόνη κάτω από το χαλί" είναι ευρέως διαδεδομένη στην κατασκήνωση. Αυτό δείχνει και η επίσημη άποψη ότι μπορεί να υπάρχουν σπίτια 100+ τετραγωνικών, αλλά κάποιος άλλος που θα ανακατασκευάσει το δικό του, δεν έχει δικαίωμα να το κάνει 75 τετραγωνικά.

Κάνω κάποιες σκέψεις για την ταυτότητα του Ανώνυμου με τα κεφαλαία...

October 26, 2009 at 4:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

ΠΡΟΣ (ΤΙ)ΜΩΡΟ:Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΠΛΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΝΤΩ "ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ" ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ. ΠΡΟΣ SWELL:ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ "ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ". ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 75 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΖΗΤΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ 100+ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

October 26, 2009 at 7:58 AM  
Blogger Timoros said...

Το τι σημαίνει η γραφή με κεφαλαία γράμματα δεν είναι δική μου άποψη. Είναι θέση ειδικών. Και μη με παρεξηγείς. Ενημερωτικά και μόνο το "υστερόγραψα".

October 26, 2009 at 8:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Εξακολουθείς να μην εξηγείς τα κίνητρά σου για την δημιουργία ολόκληρου μπλογκ που αναφέρεται σε κάτι που δεν σε αφορά, έμμεσα ή άμεσα.
Αφού δεν μένεις στο Μελτέμι, γιατί έστησες αυτό το μπλογκ? Από νοσταλγία? Τότε γιατί μιλάς για το παρόν?
Η "ενόχληση" σου από τα κακώς κείμενα της κατασκήνωσης δεν είναι σοβαρή εξήγηση, αφού ό,τι και να γίνεται εκεί δεν σε αφορά προσωπικά (ούτε καν σε πιο γενικό επίπεδο, όπως "τα παιδιά στην Αφρική").
Είναι πολύ απλό το ερώτημα νομίζω, αλλά απάντηση ακόμα δεν έχεις δώσει.
Φυσικά θα μείνω ανώνυμος, όσο και εσύ γράφεις με ψευδώνυμο.
Και για να μην βιαστείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα, δεν είμαι από τους "έχοντες" της κατασκήνωσης, κάθε άλλο μάλιστα.

October 27, 2009 at 3:11 AM  
Blogger Timoros said...

@Αnonymous: Δεν μου λες, αστυνομικός είσαι και θέλεις να μάθεις τα κίνητρά μου; Και πως μπορείς εσύ να κρίνεις αν με αφορά ή όχι; Πρόσεξε, γιατί μια τέτοια λογική, δεν απέχει πολύ από τη φασίζουσα...

October 27, 2009 at 5:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Μπράβο βρε παιδιά! Κράξτε τους και άλλο! Αρκετα ανεχτήκαμε τις πα(πα)ροφιλιλογίες τους. Και μιλάνε και για "σκόνη κάτω από το χαλί" και για "φίλους που θα υποστήριζαν ότι ο γάιδαρος πετάει" και δεν λένε κουβέντα για τον κολλητό τους τον ..... που δένει τα σκυλιά μεταξύ τους σαν να γεννήθηκαν σιαμαία και τα αμολάει στην κατασκήνωση για να χέσουν όπου βρουν χωρίς να μπει στον κόπο να τα μαζέψει. Κουβέντα δεν έκαναν οι φιλόζωοι ψευδώνυμοι.Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, απαντάω εγώ που επειδή ξέρω πολλά σας υπόσχομαι μέχρι το καλοκαίρι να σας τους ονοματίσω όλους έναν, έναν. Μέχρι τότε όμως συνεχίστε το κράξιμο. Τους χρειάζεται!

October 27, 2009 at 5:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

1. Οι αστυνομικοί δεν εξετάζουν κίνητρα, οι δικαστές τα εξετάζουν
2. Το ότι δεν σε αφορά είναι δεδομένο, αφού δεν μένεις στην κατασκήνωση
3. Ευχαριστώ για την συμβουλή, αν και δεν κατάλαβα από που βγαίνει το συμπέρασμα
4. Για την ταμπακιέρα τίποτα?

October 27, 2009 at 6:07 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 6.07: Τουλάχιστον εγκατέλειψες τη γραφή με κεφαλαία. Κάτι είναι κι αυτό. Κι επειδή είσαι πανέξυπνος, λέγοντας ότι αφού δεν μένω στην κατασκήνωση δεν με αφορά, να καταλάβω ότι όσοι κάνουν κριτική στον εκάστοτε πρωθυπουργό, μένουν στο Μαξίμου;

October 27, 2009 at 6:48 AM  
Blogger Swell said...

@Anonymous 5:38

Αγαπητή κυρία,
Σας ευχαριστώ που με συνδέσατε με αυλή, αν και τέτοια, έχω μόνο στο σπίτι μου. Η άγνοιά σας, ή μήπως είναι κακία, με εντυπωσιάζει. Εδενα τους σκύλους μου μαζί με το ειδικό λουρί, για να μην κυνηγάει ο Rebel τα αυτοκίνητα που τρέχουν. Ολο το καλοκαίρι, οι σκύλοι πήγαιναν βόλτα εκτός κατασκήνωσης, όπου και λέρωναν. Αλλά, πείτε μου σας παρακαλώ, τί κάνατε όταν ο σκύλος της κολλητής σας φίλης σκότωσε τη γάτα στο μπαρ;

Μήπως αυτό που σας ενόχλησε είναι το δικό σας κράξιμο από αυτό το μπλογκ και όχι μόνο;

October 27, 2009 at 8:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ρε παιδιά, sorry κιόλας, καλά όλα τ΄άλλα το ΚΚΕ στην όλη ιστορία που ακριβώς κολλάει;

October 28, 2009 at 1:07 PM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 1.07: Αν έχεις παρακολουθήσει τα σχόλια των ανώνυμων, οι περισσότεροι διαφωνούν με το δικό τους "ευγενικό" τρόπο, με το ότι "δημοσιοποιώ" κάποια αρνητικά πράγματα. Δεν τους ενοχλούν αυτά που γίνονται. Τους ενοχλεί η "αποκάλυψή" τους. Η κριτική. Εδώ οφείλεται και ο παραλληλισμός με το ΚΚΕ. Γιατί, ούτε αυτό ανέχεται την κριτική.

October 29, 2009 at 1:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

Προσπαθώ να παρακολουθήσω αλλα δεν βγάζω πάντα νόημα για να είμαι ειλικρινής.Για να βγάλει κάποιος νόημα, πρέπει να ξέρει κουτσομπολιά και διάφορα τέτοια και εγώ δεν τό ΄χω.Η γνώμη μου είναι οτι θές να πείς κάποια πράγματα και καλά κάνεις αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι τα ζητήματα είναι λάθος.
Τα προβλήματα είναι σοβαρότερα απο τα σκατά του σκύλου ή δεν ξέρω γω τί.Κατα τη γνώμη μου, το βασικό πρόβλημα της κατασκήνωσης είναι οτι έχει χάσει τον κοινωνικό χαρακτήρα που είχε όταν ξεκίνησε και θα έπρεπε να τον ξαναβρεί.Πλέον δεν απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά έχουμε γίνει club κάτι το οποίο με ξενερώνει απίστευτα....

October 29, 2009 at 4:28 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 4.28: Eχεις δίκιο. Κάποιοι όμως, πάντοτε ανώνυμα, παραβλέπουν τα σημαντικά κι ασχολούνται με τα σκατά που λες. Πάντως, club ήταν από παλιά. Οι διαφορές στη θέση που είχε ο καθένας στην εταιρία που δούλευε, φαίνονταν και στη καθημερινή ζωή στην κατασκήνωση. Οχι έντονα βέβαια, αλλά τις έβλεπες. Σίγουρα όμως, τότε δεν υπήρχαν οι κλίκες...

October 30, 2009 at 4:57 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home