Meltemi

Friday, October 16, 2009

Πατριδογνωσία

Τί δείχνει ένα αυτοκίνητο που περνάει πάνω από ένα παιδικό ποδήλατο στην πλατεία και το ποδήλατο σφηνώνει κάτω από το αυτοκίνητο; Ο συνοδηγός και μπαμπάς της κοπέλας που οδηγούσε, δικαιολόγησε το γεγονός μιλώντας για χαμηλή ορατότητα. Σωστά. Οι πολυκατοικίες που βρίσκονται γύρω από την πλατεία, δεν σ' αφήνουν να δεις μακρυά. Πρέπει το ΔΣ να εγκαταστήσει καθρέφτες. Εχει κάποια σχέση αν στην κόρη σου δίνεις το όνομα της συζύγου του Γλύξμπουργκ και, μάλιστα, την αφήνεις να οδηγεί;

Οι προγραφές της Σέχτας του ΔΣ συνεχίζονται. Μετά τον αρχηγό, σειρά είχε να στοχοποιηθεί ένας εργάτης. Ο, κατά γενική ομολογία, καλύτερος όλων. Σέχτα και μυαλό φαίνεται ότι δεν συναντούνται πουθενά. Οι ελπίδες των κατασκηνωτών στρέφονται στο Χρυσοχοΐδη.

Labels:

11 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Δεν διευκρινίζεις όμως. Χαμηλή ορατότητα είχε η κοπέλα του ποδηλάτου, ο πατέρας της, ο οδηγός του αυτοκινήτου ή το ποδήλατο;
Εγώ υποπτεύομαι ότι χαμηλή ορατότητα έχει όλη η κατασκήνωση, διότι πολλοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν πολλά.
Θέλετε δραστικότερες λύσεις από το Χρυσοχοΐδη. Συνιστώ καθημερινή ανάγνωση του Περί Τυφλότητας (Ζοζέ Σαραμάνγκου).

Παράγραφος

October 16, 2009 at 8:33 AM  
Blogger Timoros said...

@Παράγραφος: Το ποδήλατο ανήκε σ' ένα κοριτσάκι και το είχε αφήσει εκεί. Τα περί χαμηλής ορατότητας, τα είπε ο μπαμπάς της οδηγού για να τη δικαιολογήσει.

Τώρα, ο μέσος κατασκηνωτής φαντάζομαι ότι θα θεωρεί το Σαραμάνγκου, μάγο φυλής Ινδιάνων από ταινία με το Τζον Γουέην.

October 16, 2009 at 11:32 PM  
Blogger Swell said...

@Παράγραφος: Σωστά τα λέει το Μελτέμι. Εδώ το "κοινό" είναι υπέρ του "άρτος και θεάματα". Των μεσημεριανών εκπομπών της TV. Πέραν τούτων ουδέν.

October 17, 2009 at 1:15 AM  
Blogger mastoras.00 said...

Δεν λέτε πάλι καλά που το κοριτσάκι δεν ήταν πάνω στο ποδήλατο?Τότε θα έφταιγε το κοριτσάκι σίγουρα.

October 18, 2009 at 4:16 PM  
Blogger Timoros said...

@Mastoras.00: Εχεις δίκιο. Μου λένε ότι κάθε βράδυ παίζουν εκεί 5 παιδάκια. Τα πιο μικρά απ' αυτά έχουν ειδικά ποδηλατάκια χωρίς πετάλια και χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να κινηθούν. Δυστυχώς ο αρχηγός και το ΔΣ, ασχολούνται με πιο "σοβαρά" θέματα.

October 19, 2009 at 12:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

πρεπει να εισαι μαζοχιστης για να μενεις σε ενα τοσο αθλιο μερος οπως περιγραφεις με τα σχολια σου τη κατασκηνωση.Αληθεια τιποτε καλο δε συμβαινει σε αυτο το χωρο και τελικα ποσες βαρδιες εκανες το καλοκαιρι για τις φωτιες?

October 20, 2009 at 12:09 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ερώτηση που έκανες και έχασες και τον χρόνο σου! Δεν βλέπεις ότι οι ψευδώνυμοι που γράφουν εδώ είναι οι γνωστοί ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ που σέρνονται από καρέκλα σε καρέκλα με το χέρι στα αρχίδια τους και το κεφάλι τους ακριβώς από πάνω? Αν είχαν έστω και ένα ίχνος κοινής συμμετοχής σίγουρα θα το είχαν αναφέρει τόσους μήνες που γράφουν τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ τους. Άσε που η επαφή τους με τον χώρο είναι τόσο λυπηρά μικρή που δεν ξέρουν και πως να υποστηρίξουν τις ανυπόστατες κατηγόριες τους. Αν ήταν σε οτιδήποτε χρήσιμοι τουλάχιστον θα υπέγραφαν τα σχόλιά τους με το όνομά τους. Πάλι καλά που και τα ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ντρέπονται και κρύβονται!Θα συμβούλευα πάντως να επισκεφτούν κανένα καλό ψυχίατρο για να δώσουν κάποιο νόημα στην θλιβερή και μίζερη ιντερνετική ζωή τους.

October 20, 2009 at 1:01 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 12.09: Εχω ήδη αναφέρει ότι δεν μένω στην κατασκήνωση. Ερχομαι σαν επισκέπτρια πολύ σπάνια.

October 21, 2009 at 1:03 AM  
Blogger Timoros said...

@Anonymous 1.01: Αν αυτοί που κάνουν ανώνυμα σχόλια είναι σκατοκέφαλα αρχίδια, για να χρησιμοποιήσω το δικό σου λεξιλόγιο, εσύ ΑΝΩΝΥΜΕ τί είσαι; Μήπως τη συμβουλή που δίνεις στο τέλος, θα έπρεπε να την ακολουθήσεις εσύ; Γιατί είναι αξιπερίεργο για τη ψυχιατρική επιστήμη, να βρίζει ένας ανώνυμος τους άλλους ανώνυμους...

October 21, 2009 at 1:09 AM  
Anonymous Anonymous said...

Αν και σε έτσουξε ακόμα δεν κατάλαβες ότι ΕΣΥ έστεισες αυτό το συκοφαντικό blog, ΕΣΥ κατηγορείς ανθρώπους (βλ. φύλακα - εικάευρο)και καταστάσεις (αυτοκίνητα μέλους π.χ. ΚΧΧ-2222) και άλλα πολλά που δείχνουν σε όλους εμάς που ΜΕΝΟΥΜΕ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τα υπέρ και τα κατά του χώρου, πόσο αρρωστημένο εγκέφαλο έχεις ΕΣΥ ή ο πληροφοριοδότης σου. Ειδικά όταν δηλώνεις ότι δεν μένεις καν στο χώρο!!! Η ανώνυμη επιστολή στόχο είχε να δεις τον αντικατοπτρισμό ΣΟΥ. Από ότι φαίνεται από την απάντησή σου είδες, αλλά δεν κατάλαβες. Που να καταλάβεις. Καλά σου βγάλανε το παρατσούκλι ΤΙ- ΜΩΡΟΣ!!!Καλά το λέει και το άσμα: "ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ".
Εγώ πάντως σου δίνω μια τελευταία σοβαρή πληροφορία: ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Καθηγ. Νευρολόγος-Ψυχίατρος Διευθυντής Αιγινήτιοιυ Νοσοκομείου Τηλ. 2107258582 (βλ. www.xo.gr)
Αν και μου φαίνεσαι ανίατη περίπτωση.

October 21, 2009 at 2:50 AM  
Blogger Timoros said...

@Αnonymous 2.50: Σε κουράρει τώρα ή σε κούραρε παλιότερα και τον ξέρεις; Πάντως, αν μου επιτρέπεις, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά...

October 27, 2009 at 6:58 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home