Meltemi

Sunday, August 30, 2009

Ο χορός

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο ο ετήσιος χορός της κατασκήνωσης στο μπαρ. Ευρηματική χαρακτηρίστηκε η ιδέα - μαντέψτε τίνος ήταν - να κόβεται συνέχεια το ρεύμα, ώστε να μπορούν στο σκοτάδι οι θαμώνες να τσιμπάνε από το πιάτο του διπλανού τους, ή να τον (την) χουφτώνουν. Κυκλοφόρησε και η φήμη ότι οι διακοπές του ρεύματος ήταν σαμποτάζ των εργαζομένων της ΔΕΗ στον πρόεδρο. Τραβηγμένο μου φαίνεται.

Το φαΐ ήταν το συνηθισμένο για το μπαρ. Η παράδοση ετών τηρήθηκε και φέτος - δεν κόπηκε καμμία απόδειξη. Το καλλιτεχνικό μέρος, το είχε όπως πάντα η Κλειώ Δενάρδου με το συγκρότημά της. Η επιλογή των τραγουδιών θύμιζε το παλιό slogan "αυτό που θέλετε, αυτό θα βρείτε."

Labels:

12 Comments:

Blogger monahikoslikos said...

Καλά ζει η Κλειώ.....?

August 30, 2009 at 11:22 PM  
Anonymous Paratiritis said...

Εξαιρετική η κάλυψη του χορού!
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

@Λύκε, πρόκειται τοπικό καλλιτεχνικό Αλτερήγκω της Κλυούς (έτσι γράφεται;) με εξίσου βαρύ επώνυμο, δικό της και του συζύγου της.

August 31, 2009 at 2:19 AM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Εδώ ζει ο Μητσοτάκης, κλώνο της Κλειούς δεν θα βρίσκανε;

August 31, 2009 at 10:26 AM  
Blogger Timoros said...

@Paratiritis: Περίμενα να γράψεις για την αμφίεση των κυριών. Με απογοητεύεις...

August 31, 2009 at 10:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Την καλησπέρα μου κυρία τιμωρή.

Επιτρέψτε μου να συνεισφέρω στην καλύτερη διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας της κατασκήνωσης, για την επόμενη χρονιά.
Προτείνω λοιπόν, για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, τον χορό του 2010 να τον διοργανώσουν οι σκύλοι της κατασκήνωσης, με καλεσμένους τους ανθρώπους της. Η δε επιλογή των τραγουδιών, να θυμίζει το σλόγκαν «αυτό που θέλετε, αυτό θα δαγκώσετε».
Ελπίζω να βοήθησα δημιουργικά.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το Μπλογκ και τα θέματα που θίγετε σε αυτό.

Γρέγος

September 2, 2009 at 1:43 PM  
Blogger monahikoslikos said...

Πολύ καλή η πρόταση του κ. Γρέγου για τη χοροεσπερίδα του 2010 καθώς οι σκύλοι δεν έχουν ανθρώπινα ελαττώματα και δεν ρέπουν και εις την φοροδιαφυγή... χώρια που μπορεί να δαγκώσουν και καναν άχρηστο σαν τον ανώνυμο σχολιογράφο που υπογράφει ως βορειοανατολικός άνεμος και να απαλλαγεί η κατασκήνωση από την παρουσία τους.

September 2, 2009 at 2:13 PM  
Blogger Timoros said...

@Γρέγος: Καλωσόρισες στο Μελτέμι! Θεωρώ την πρότασή σου εξαιρετική. Και αισθάνομαι άσχημα που δεν το σκέφτηκα εγώ. Η ανάθεση της οργάνωσης στους σκύλους, θα δώσει ένα νέο χρώμα και πνοή στο "θεσμό." Ασε που θα ρίξει και το κόστος, με δεδομένο ότι το φαγητό θα περιλαμβάνει Friskies, άντε και κανά κόκαλο.

September 2, 2009 at 11:29 PM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Γιατί σ' ενόχλησε ο Γρέγος και τον χαρακτηρίζεις άχρηστο; Η πρότασή του είναι εξαιρετική. Οι επαναστάσεις, άλλωστε, πάντοτε ξεκινούν από χαμηλά. Γιατί όχι από τους σκύλους;

September 2, 2009 at 11:33 PM  
Blogger monahikoslikos said...

τον θεωρώ άρχηστο γιατί άφησε εκτός της διοργάνωσης τις γάτες... ενώ κι αυτές (όσες δεν ξεκλήρισαν οι ραλίστες συνκατασκηνωτές) ψυχούλες έχουν(επτά τον αριθμό, μάλιστα).

September 2, 2009 at 11:39 PM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Δεν συμπεριφέρονται όλοι οι σκύλοι ευγενικά στις γάτες. Δεν είναι όλοι σαν αυτούς που ξέρω. Εχω ακούσει ότι πριν καιρό, ο σκύλος της γραμματέα σκότωσε μια γάτα στο μπαρ.

September 3, 2009 at 9:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Την καλημέρα μου

@Monahikos likos:
Άσε τα «ψόφια» για τις γάτες. Από πότε τις αγάπησαν οι λύκοι; Απλά ζηλεύεις επειδή τα ξαδέλφια σου, οι σκύλοι, θα ξεφαντώνουν παρέα, ενώ εσύ, όντας Monahikos, θα δεις το πάρτι μόνο από βίντεο στο YouTube.
Δεν θα ήταν καλύτερα, για μια μόνο μέρα κάθε χρονιά, να κάνεις παρέα στα ξαδέλφια σου; Θα φανείς και χρήσιμος, συνεισφέροντας στο ξεκαθάρισμα της κατασκήνωσης :-)

@Timoros:
Νομίζω ότι η κατασκήνωση μοιάζει πολύ με τη Φάρμα του Όργουελ. Πάρτε τα μέτρα σας.

Γρέγος

September 4, 2009 at 11:08 PM  
Blogger Timoros said...

@Γρέγος: Ιδια είναι Γρέγο. Και προσπαθούμε να πάρουμε τα μέτρα μας, αλλά δεν ειναι εύκολο...

September 5, 2009 at 5:26 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home