Meltemi

Saturday, August 29, 2009

Ευλογημένη με τη βούλα

Ανέλπιστη τύχη έχει η κατασκήνωση. Ενα σπίτι πουλήθηκε σε κάποιον κ. Π. Πελέκη. Εικάζω ότι είναι συγγενής της κας Πελέκη, συζύγου του Βουλγαράκη. Πρόκειται γι' αυτήν που θεωρεί πως είναι ευλογημένη, επειδή έκανε τα συμβόλαια real estate της μονής Βατοπεδίου.

Κατ' αναλογία η κατασκήνωση είναι πλέον ευλογημένη και με τη βούλα. Σαν συνέπεια αυτής της ευλογίας, προβλέπω ότι ο Δήμαρχος της Ραφήνας θα μειώσει το ενοίκιο στο 1/4 του σημερινού και θα υπογράψει συμβόλαιο για 30 χρόνια. Τα φύκια θα εξαφανιστούν από την παραλία. Θα τοποθετηθούν ξαπλώστρες με ομπρέλες, που το πανί τους θα είναι φωτοβολταϊκό. Την επόμενη φορά που θα ανοιχτούν λάκκοι για να φυτευτούν δέντρα, η τσάπα θα χτυπήσει φλέβα πετρελαίου με δισεκατομμύρια βαρέλια. Θα θησαυρίσουν όλα τα μέλη και, επιτέλους, η κατασκήνωση θα δικαιολογήσει το όνομά της "Πετρέλαια."

Ο σχεδιασμός της Αττικής οδού θα αλλάξει και θα καταλήγει στο Δέλτα. Εκεί θα υπάρχουν πανάκριβα διόδια για να αποτρέπονται οι βάρβαροι.

Στη Σέχτα των αριστερών θα τρελαθούν με την εξέλιξη αυτή και θα πραγματοποιήσουν ηρωική "έξοδο". Πηδώντας από το βράχο του οχυρού. Λόγω ηλικίας, θα πνιγούν όλοι. Την επόμενη μέρα η ΕSPRESSO θα έχει τον τίτλο "Τους κατέλαβαν δαίμονες και τους οδήγησαν στην αυτοκτονία." Θα αποδίδει δε το γεγονός στις πυρκαγιές της ΒΑ Αττικής.

Labels:

3 Comments:

Blogger monahikoslikos said...

Καλά αν γίνουν όλα αυτά αλλά αν ο συγγενής της ευλογημένης κυρίας έχει έρθει ως απλός προπομπός και η περιοχή ανταλαχτεί με μερικούς τόνους νερό της λίμνης Βιστωνίδας τι γίνεται?
Θα σας πνίξουν τα λασπόνερα.

August 29, 2009 at 10:45 AM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Μπα, που να φας τη γλώσσα σου Λύκε. Ζηλεύεις την τύχη τους.

August 29, 2009 at 1:34 PM  
Blogger Swell said...

Σε συνέχεια των όσων λες, προβλέπω ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Μελτεμιού, με ηγέτη πάντοτε τον αειθαλή Μπάμπη, σύντομα θα βρεθεί στην ερασιτεχνική κατηγορία. Και σε μια δεκαετία θα είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της γνωστής παράγκας της Α' Εθνικής κατηγορίας. Τζάμπα μένουμε τόσα χρόνια σε παράγκες;

August 30, 2009 at 10:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home