Meltemi

Monday, August 24, 2009

Οταν ο κανονισμός δεν ισχύει για τους "μάγκες"...

Στην κατασκήνωση επιτρέπεται η είσοδος στα αυτοκίνητα μόνο των κατασκηνωτών. Εχοντας σαν βάση αυτό, μήπως μπορεί κάποιος από το Δ.Σ να μου πει πώς το αυτοκίνητο της φωτό ήταν παρκαρισμένο μέσα στην κατασκήνωση δύο μέρες; Και για την ιστορία, ήταν ένα από αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον τζιπ 5.000 κυβικών...















Επειδή κανείς δεν πρόκειται να απαντήσει, να σας πω πως γίνεται αυτό: Πηγαίνεις στην πύλη και λες στο φύλακα ότι πρόκειται να έρθει ένας γνωστός μου με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με αυτόν τον αριθμό κυκλοφορίας. Του βάζεις κι ένα εικοσάευρω στο χέρι κι έχεις την πύλη ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα...



Ευχαριστώ τον Α.Β. για τις φωτογραφίες.

Labels:

15 Comments:

Anonymous Paratiritis said...

Ασχετο ... αυτά τα πεύκα είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, όσο αυτά που ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος χθές;

August 25, 2009 at 6:47 AM  
Blogger Timoros said...

@Paratiritis: Φαντάζομαι ότι τα δέντρα του Αντώναρου ήταν πιο κοντά απ' αυτά. Γι' αυτό τα πήρε ο διάολος...

August 25, 2009 at 8:17 AM  
Blogger snake said...

Νομίζω ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι νόμιμα εντός του χώρου της κατασκήνωσης ως δεύτερο αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριας του οικίσκου.
Λάθη κάνουν όλοι, θεωρώ όμως απαράδεκτο να συκοφαντούμε άτομα για να πούμε την εξυπνάδα μας και να το παίζουμε ντεντέκτιβς.

August 26, 2009 at 3:08 AM  
Blogger Timoros said...

@Snake: Nομίζεις ή είσαι σίγουρος; Αλλά κι έτσι να είναι, τα 3 αυτοκίνητα σ' αυτό το σπίτι, δικαιολογούνται από σένα;

August 26, 2009 at 11:34 AM  
Blogger Timoros said...

@Snake: Ακύρο το προηγούμενο σχόλιο. Το 5000 κυβικών "αυτοκινητάκι" έχει, μου λένε, κόκκινες πινακίδες, Ελληνα δηλαδή που έχει δουλέψει στο εξωτερικό. Τα περί συκοφαντίας στα επιστρέφω στο ακέραιο!

August 26, 2009 at 8:50 PM  
Blogger snake said...

Στην φωτογραφία βλέπω 2 αυτοκίνητα και όχι 3.
Τί σχέση έχει το σχόλιό σου για "Έλληνα που έχει δουλέψει στο εξωτερικό" με το συγκεκριμένο θέμα δεν καταλαβαίνω.
Για να μου επιστρέφεις τα περί συκοφοντίας στο ακέραιο σημαίνει ότι έχεις αποδείξεις για χρηματισμό του φύλακα για "διευκόλυνση". Αν όχι κακώς το επιστρέφεις.

August 27, 2009 at 1:56 AM  
Blogger Timoros said...

@Snake: Το 3ο αυτοκίνητο είναι δεν χωράει εκεί, λόγω των 2 τζιπ και παρκάρει από την άλλη μεριά. Στο φύλακα τώρα. Οπως ο μέσος Ελληνας, έτσι κι αυτός, παίρνει το κατιτίς του για να κάνει τα στραβά μάτια. Σε διπλανό σπίτι φίλου μου, έχει συμβεί πριν χρόνια, ένα καλοκαιρινό βράδυ να υπάρχουν 6 αυτοκίνητα. 2 των μελών και 4 των επισκεπτών...

August 27, 2009 at 4:20 AM  
Blogger snake said...

Και πήρε το κάτι τίς του;;;
Ή απλώς πρόσθεσες το "όπως ο μέσος Έλληνας" για να δικαιολογήσεις την συκοφαντία σου.
Και οι φίλοι του φίλου σου ήταν μέσα από την Κατασκήνωση ή από έξω.
Θέλει αρκετή προσοχή και σεβασμό η αρθρογραφία και από ότι βλέπω δεν σε διακατέχει.

August 27, 2009 at 8:53 AM  
Blogger Timoros said...

@Snake: Ήταν φίλοι του διπλανού, όχι του φίλου μου. Κι όταν ο τελευταίος ρώτησε το φύλακα, γιατί επέτρεψε την είσοδο σε αυτοκίνητα επισκεπτών, αυτός του απάντησε "Με παρακάλεσε ο κ. Τάδε να τους αφήσω."

Τώρα, αν συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις, ειλικρινά λυπάμαι. Με τη λογική σου, η γραμματέας που έμενε δύο χρόνια και βάλε, παράνομα στην κατασκήνωση, για το φύλακα ήταν αόρατη!

August 28, 2009 at 5:45 AM  
Blogger snake said...

Να λυπάσαι, γιατί η ουσία των όσων γράφω, δεν αφορούν στον οποιοδήποτε παρακαλεί ή διατάζει τον φύλακα να αφήνει ορισμένους να μπαίνουν μέσα αλλά στον κατά την άποψή μου συκοφαντικό ισχυρισμό του χρηματισμού.
Σε θέματα που είναι νομικά κολάσιμα ή μπορεί να δημιουργήσουν οικογενειακά ή εργασιακά προβλήματα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

August 31, 2009 at 4:48 AM  
Blogger Timoros said...

@Snake: Η ουσία, όπως έχεις καταλάβει, είναι ότι ο κανονισμός έχει γίνει λάστιχο. Μοιάζει με την ελληνική δικαιοσύνη. Σε σχέση με τα θέματα που είναι νομικά κολάσιμα, θα σου πω το γνωστό "ο κόσμος το 'χει τούμπανο..."

August 31, 2009 at 10:37 AM  
Blogger Swell said...

@Snake: Ο "χρηματισμός" γίνεται και μ' ένα μπουκάλι κρασί. Το Μελτέμι τα λέει πολύ σωστά. Αν όλα δούλευαν σωστά, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως υπάρχουν σπίτια 100+ τετραγωνικών; Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς ένας εργάτης αρνήθηκε να μου κατασκευάσει ένα στέγαστρο για τη βάρκα, όταν ο διαβόητος ζωοκτόνος πρόεδρος κ. Ν., είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια διπλό τέτοιο;

Εχετε αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει. Και η λογική του "ό,τι έγινε, έγινε. Από 'δω και πέρα τηρείται απαρέγκλιτα ο κανονισμός και το καταστατικό" δεν μπορεί να σταθεί.

ΥΓ.: Η επιλογή του 2ου πληθυντικού προσώπου στην τελευταία παράγραφο, έγινε συνειδητά...

August 31, 2009 at 9:58 PM  
Blogger snake said...

Αγαπητέ Swell,

Σε προσκαλώ από την παράγκα μου να σε κεράσω ένα κρασί και να τα πούμε.
Δεν ισχυρίζομαι ότι όλα δουλεύουν καλά στην κατασκήνωση.
Περίμενα όμως από την συντάκτρια να καταπιαστεί με όσους παρεκλίνουν από την πραγματική ιδέα πίσω από την κατασκήνωση και με το έτσι θέλω να δημιουργούν φράκτες που να εμποδίζουν να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στον περιβάλλοντα χώρο του, να κατασκευάζει κατοικίες πλέον του κανονικού ή δίπατες και όχι με φθηνές κουτσομπολίστικες ιστορίες.

ΥΓ.: Το ότι θα σε κεράσω κρασάκι δεν σημαίνει ότι θα σου ζητήσω κάποια χάρη.

September 1, 2009 at 2:27 AM  
Blogger Swell said...

Φίλε Snake,

Aποδέχομαι ευχαρίστως την πρόταση. Το τηλέφωνό μου υπάρχει στον κατάλογο της κατασκήνωσης.

ΥΓ.: Ελπίζω να εκτιμήσεις την αποδοχή, γιατί μικρός φοβόμουν τα φίδια και τώρα τα σιχαίνομαι (lol). Και όχι δεν φοβάμαι ότι θα μου ζητήσεις χάρη. Μπορεί όμως να σου ζητήσω εγώ. Ν' αλλάξεις όνομα.

September 3, 2009 at 9:09 AM  
Blogger mastoras.00 said...

καλησπερα απο κι εμενα.το αυτοκινητο αυτο νομιζω ειναι του ενοικου της παραγκας,οπως και τα αλλα δυο(αυτο που φαινεται και το αλλο απο κατω).Σιγουρος δεν ειμαι αλλα μονο αυτον εχω δει να το οδηγει(οχι μονο μεσα στο χωρο αλλα και στο στενο απο τον κεντρικο και ηταν μονος του μεσα).

September 7, 2009 at 4:27 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home