Meltemi

Friday, August 28, 2009

Τα καλάμια

Τα καλάμια βρίσκονται σε τέλματα, έλη, σε όχθες λιμνών, ποταμών, ρυακιών, χειμάρρων και σε ήρεμα νερά. Όλα γενικά τα φυτά που χαρακτηρίζονται σαν καλάμια, έχουν ριζώματα ή παραφυάδες και τα φύλλα τους είναι μακριά ταινιοειδή και στο πάνω μέρος τους έχουν μία μακριά ταξιανθία.

Καλάμια υπάρχουν και στην κατασκήνωση. Και μάλιστα αυξάνονται συνεχώς. Τα βοηθάει το κλίμα της κατασκήνωσης. Η ανάπτυξή τους είναι τόσο μεγάλη, που πρόσφατα μάζεψαν υπογραφές σε ένα κείμενο, όπου ζητούσαν από το Δ.Σ την απόλυση του αρχηγού! Το ωραίο είναι ότι στην "προσπάθεια" μετείχαν μέλη του Δ.Σ και οι παραφυάδες τους! Με πρώτες-πρώτες τη γραμματέα και τη ΤΓΠ.

Χωρίς να έχω ακούσει καλά λόγια για το σημερινό αρχηγό, θεωρώ ότι η αντικατάστασή του από κάποιον που καπνίζει πούρα και μόνο γι΄αυτό, είναι λογική που έχουν οι καλαμοβάμονες.

Labels:

4 Comments:

Blogger Swell said...

Δεν έχεις δίκιο. Ενας αρχηγός που καπνίζει πούρο, ανεβάζει αμέσως την εικόνα της κατασκήνωσης. Ειδικά σε καβαλημένους. Ασε που θυμίζει Κλίντον. Να βρούμε και μια Μόνικα κι απογειωθήκαμε.

August 28, 2009 at 11:22 AM  
Anonymous Paratiritis said...

Καλά, αυτός ο τύπος όταν ήταν μικρός ήθελε να κάνει παρέες από τη κατασκήνωση και ο Σταμάτης τον πέταγε έξω. Έχει βιώσει αυτό που λέμε «έφαγε πόρτα» για δεκαετίες. Εμφανιζόταν ως «φιλοξενούμενος» του ΓΝ. Δηλαδή, αυτός που έχει δεχθεί απόρριψη από τις δομές της κατασκήνωσης σήμερα προτείνουμε να ηγηθεί αυτών;
Ποιο ακριβώς είναι το βιογραφικό του;
Υπεύθυνος γκαρνταρόμπας σε νυχτερινά κέντρα.
Βέβαια, είναι ρόμπες οι εισηγήτριες !
(Να δεις που θα γίνω υποστηρικτής του «πυροσβέστη» στο τέλος.)

August 28, 2009 at 10:57 PM  
Anonymous Patouchas said...

@Paratiritis: Ξεχνάς ότι είναι γραφικός. Με το πούρο, το Scoupe και την αρχαία βέσπα. Ολα αυτά δένουν και με τη γραφικότητα του τοπίου. Ασε που θα αρέσει και στους (πολλούς) γραφικούς της κατασκήνωσης που θυμούνται το Σταμάτη. Το Σταμάτη που αν πήγαινες χειμώνα με γκόμενα στην κατασκήνωση, τριγύριζε γύρω από το σπίτι σου προσπαθώντας να πάρει μάτι ή να ακούσει κάτι.

Μια καλή ιδέα, θα ήταν να δημιουγηθεί και θέση υπαρχηγού. Και να βρούμε και να την αναθέσουμε στο Λουλά. Τον θυμάσαι πάνω στο άλογο του Π.Π;

August 28, 2009 at 11:56 PM  
Blogger Swell said...

@Paratiritis: Βρε συ, αν έχει δουλέψει σε νυχτερινά κέντρα, θα έχει τις κατάλληλες άκρες και θα μπορεί να διοργανώνει πολιτιστικές βραδιές με μπαλέτα.

August 29, 2009 at 12:02 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home