Meltemi

Monday, September 7, 2009

Στόχος Ζορό

Οταν έχεις λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπος, αρχίζεις ν΄ ασχολείσαι με τα δευτερεύοντα. Κι αν δεν υπάρχουν αυτά, φροντίζεις να τα δημιουργήσεις εσύ. Ο Ζορό είναι ένας σκύλος που εμφανίστηκε στην κατασκήνωση πριν δύο χρόνια.

Κατοικοεδρεύει στο βορρά γιατί, όπως μου λένε, κάποια κυρία τον είχε μαζέψει ένα καλοκαίρι και, στο πλαίσιο της γενικότερης σοβαρότητας που τη διακρίνει, μετά τον παράτησε. Ο σκύλος έμεινε στην περιοχή. Είναι φοβισμένος κι όταν βλέπει άλλο σκύλο γαυγίζει οπισθοχωρώντας... Προφανώς κάποιοι άνθρωποι τον περιποιήθηκαν στο παρελθόν. Ο Ζορό γνωρίστηκε και κάνει παρέα μ' ένα οικόσιτο labrador, ολίγον τσαμπουκάς ο τελευταίος. Και δοθείσης ευκαιρίας κι αφορμής την "πέφτουν" παρέα (η ισχύς εν τη ενώσει - οι σκύλοι το ξέρουν αυτό) σ' άλλους αρσενικούς σκύλους. Ο Ζορό σε "βοηθητικό ρόλο" στο πέσιμο. Μέχρις εδώ.


Τώρα μια κατασκηνώτρια ισχυρίζεται ότι ο Ζορό δάγκωσε την ίδια και την ιδιοκτήτρια του labrador. Και ζητάει από το ΔΣ να λύσει το "πρόβλημα". Οι δύο κυρίες γνωρίζονται. Το εντυπωσιακό είναι ότι η
ιδιοκτήτρια του labrador συγκατάνευσε στο αίτημα της πρώτης.


Labels:

6 Comments:

Blogger monahikoslikos said...

Ο Ζορό στην πυρά....
Αυτή φοβάμαι πως θα ΄ναι η απόφαση του Δ.Σ... δυστυχώς.

September 7, 2009 at 11:50 AM  
Blogger Timoros said...

@Monahikos likos: Ετσι θα γίνει, Λύκε. Γιατί οι ηλίθιοι είναι αήτηττοι.

September 8, 2009 at 3:47 AM  
Blogger snake said...

Ο Ζορό ή ........ γιατί έχει πολλά ονόματα όντως ήρθε στην κατασκήνωση πριν 2 χρόνια και ήταν ήμερο, φιλικό και ταυτόχρονα φοβισμένο σκυλί. Συνυπήρχε με τις περισσότερες γάτες, περίμενε να φάνε αυτές πρώτα και μετά έτρωγε αυτός. Αν τον χάιδευες, ειδικά στην κοιλιά, προτιμούσε τα χάδια - επί ώρες - παρά το φαγητό. Αργότερα άρχισε να κάνει παρέα με το labrador και άλλαξε συμπεριφορά. Εδώ και ένα χρόνο όμως κάνει διάφορα παλαβά. Τρέχει και σταματά απότομα κατά επάνω σου, γαυγίζει και γενικά έχει μία αλλόκοτη συμπεριφορά.
Εάν το κρατήσουμε πρέπει οπωσδήποτε να το κοιτάξει κτηνίατρος ή εκπαιδευτής ή άλλος ειδικός γιατί όντως σου προκαλεί δέος όταν έρχεται κατά επάνω σου (δεν σου κάνει τίποτα αλλά αν φοβηθείς και το δείξεις τότε μπορεί να σου κάνει).
Επειδή ήδη υπάρχει ένα προηγούμενο με σκύλοπου δάγκωσε κατασκηνώτρια και ο ιδιοκτήτης εποίησε την ήσσα καλό είναι εφόσον παραμείνει να "ανήκει" σε κάποιον - να υπάρχει ανάδοχος.

September 8, 2009 at 6:51 AM  
Blogger monahikoslikos said...

@snake:
Πολύ ...φιδίσια και μάλιστα κολοβή η άποψη σου.
Ίσως επειδή ο Ζορό στέκεται στα 4 πόδια του και δεν ....σέρνεται.

September 8, 2009 at 7:13 AM  
Blogger Swell said...

@Snake: Ο Ζορό είναι εμβολιασμένος. Σήμερα το απόγευμα δεν τον είδα πουθενά... Εύχομαι το ΔΣ να μην αποφάσισε ξαφνικά να δράσει άμεσα.

September 8, 2009 at 10:23 AM  
Blogger snake said...

Αποδεικνύεται ότι η θετική σκέψη και οι επί της ουσίας κατάθεση απόψεων φέρνει αποτελέσματα. Από την άλλη ο αρνητισμός και η ειρωνεία ...

September 16, 2009 at 1:18 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home